Referenties
Florianne Gerritsen - programmamanager 

"Van spontane netwerkafspraak 'zullen we eens een kop koffie drinken' tot een hechte samenwerking tijdens de ontwikkeling van de ICM Zorgmanagementopleiding. Het was een feest om Akira te leren kennen, als persoon (sociaal, ondernemend en communicatief) en als professional (punctueel, gestructureerd, creatief en een harde werker). In haar rol van ontwikkelaar van de opleiding was Akira zelf geen expert op het gebied van Zorgmanagement, ze is wel heel sterk in didactisch ontwikkelen en schrijft goed. Het is heel knap hoe Akira de grote hoeveelheid input die zij van de vakexperts ontving om heeft weten te zetten in een didactisch sterk en fris opleidingsprogramma. Ik heb onze samenwerking als erg fijn ervaren; er was voldoende afstemming met het hele ontwikkelteam en tegelijkertijd pakte Akira haar ruimte door zelfstandig aan de slag te gaan. Bij Akira staat kwaliteit voorop; ze is kritisch op de inhoud, het proces en haar eigen bijdrage. En waar ik als opdrachtgever helemaal blij van word: ze levert gestructureerd en volgens deadline op." 

Patrick Stijfs - directeur 

"Al jarenlang werken we bij GoodHabitz samen met Akira. Ik ervaar het als een geschenk om te mogen werken met een gedreven persoon die altijd tot in de puntjes is voorbereid, altijd de juiste vragen stelt en gedurende het hele proces voldoende afstand neemt om ook met een kritisch oog naar zichzelf te blijven kijken. En dit allemaal met maar een doel: het behalen van het allerbeste resultaat. En dat levert ze! Of het nu gaat om een magazine, een training over Office of een schrijfwijzer voor collega's; het werk van Akira kenmerkt zich door een haarscherpe analyse van de materie, die ze vervolgens feilloos weet te vertalen in heldere, praktische en pakkende teksten voor iedere lezer. Gegarandeerd goed!" 

Joost Moerdijk - manager Innovation and Creativity 

"Akira heeft er een goede gewoonte van gemaakt de goede dingen te doen! Ik heb met zeer veel plezier met Akira samengewerkt toen ik bij Fliegfis werkte als opleidingsontwerper. Daarna hebben we samen het fenomeen 'magazine' opnieuw uitgevonden als onderdeel van online trainingen. Akira schrijft levendig. En daarmee bedoel ik: raak, praktijkwijs en doelgericht. AlltheWritings gebruikt ieder woord op een positieve manier, waardoor de boodschap klopt en goed voelt. Voor U&I Learning Nederland heeft Akira samengewerkt aan een groot en belangrijk project, waarbij instructies geschreven moesten worden rondom het Elektronisch Cliënten Dossier. U&I Learning Nederland gebruikt hiervoor het learning format TaakStappen. Akira heeft dit als specialist in de vingers. Hoe schrijf je een goede TaakStap? Nou, ook dan moet je dus bij Akira zijn. Omdat zij dé expert is op dat vlak zullen we nog vaak samenwerken met AlltheWritings." 

Meer referenties of het portfolio bekijken? Neem contact op voor een kennismaking.
 
AlltheWritings

Akira Smeets

+31 (0)6 16 39 48 34

akira@allthewritings.com